27 Mayıs 2009 Çarşamba

çakma louis vuitton :)))


Evet bugun iş yerine biraz geç geldimm personel dosyasında bulunan evraklarımı toparlamak üzere sabah evdenn çıktımm ama birgünüm olaysız geçse gercekten şaşarım yanii herşey benımı buluyor yaa mıknatıs gibi bütün belaları üzerime çekme özelliğim var mübarek :)) Sabah evden çıktıgım zaman ilk işim muhtarlığa gıdıp ıkametgah ve nufus suretı almak oldu. Ordan adliyeye koşturdumm biraz sıra bekledikten sonra neysekı sabıka kaydımıda alarakk doğru iş yerine geldimm eksik kalan resim var amaaa onuda vermeye hiç niyetimm yok haniii:))) Birde muhasebecımız demezmi hani nerde resim bi kaç tane verseydinde bende olsaydı diye kendi kendime dedim içimden Allahım ne olursun bari bugun normal bi gün olsn diye:))) dedım yok resım falan neden yok ben cekıyım falan derken ben katıl olmadan en ıyısı cıkayım dedımm:)))
Neyse gelelım başlıgımıza dün akşam bitane ablamız benım kullanmıs oldugum cantayla ılgılı guzel bı yorumda bulundu gorur gormez ilk tepkisii aaaa çakma louis vuitton ne güzeelll diye söylendii benım ısyan edecegımı yada rencide edebileceğini düşündü ama ben beklediği tepkiyi vermedim tabi :) evet b.köyden aldım 60 tl eğer sende dusunursen adresını verebılırım dedım öyle bıraz daha muhabbet uzadı ve ben en ıyısı detayına burda gırmesem çok daha ıyı olucak :)
Evet ablacım çakma yaaa varmı itirazıınnn iş görüyormu görüyorrr napıyımm:)))....

14 yorum:

Glam dedi ki...

aynı durum bana da olmuştu. aynen senin cevaplara benzer geri dönüşler yaptım, fos olup sustular:) biz mutluyuz böyle, sizi ne geriyosa... Böyle kompleksli tipleri anlamak zor vallahi :)

NihaL dedi ki...

:))) Aynen öyle yaa hiç sevmediğim muhabbetler bunlar hani orjınal olsa sanane olmasa sananee yaninben bundangocunmuyorum ama Abla felaket gerildi Dert oldu :)))

Aşk Meleği dedi ki...

resimde çok fiyakalı çıkmış çanta yalnız bebişim du bakıym şu çantaya yaw omzunda nasıl duruyomuş :) he he

NihaL dedi ki...

Yaa sorma bebişimmm katil olmama sebep oluyordu az kalsınn :)) hemenn takıyorumm çantayı bılıyorsunkı gorebılmen ıcın arkanı donmen yetıcek hehehe:)))

SMİLENA dedi ki...

valla artık öyle güzel taklitler var ki.bende kullanıyorum ne var onda.
bence deymez deli paralar dökmeye.hem moda diye bişey var.her sezon değişiyor.
güle güle kullan.*-+

NihaL dedi ki...

Çok teşekkur ederım valla benım fıkrımde olan ınsanları gormek ne kadar guzel kesınlıkle her sezon değişen bir şey ayak uydurmaya kalksak batarız:)

ZET Fashion dedi ki...

Aman canım boşver senin nasıl hissettiğin önemli, çakmaymış gerçekmiş insanlar bunun derdine mi düştü :)

Unknown dedi ki...

deli gibi parası olan ünlülerin bile çakma çanta aldığı düşünülürse eğer beğeniyorsak bizim çakma çanta almamızdan doğal bir şey olamaz herhalde.

NihaL dedi ki...

:))) evet missred's aam malum kımılerı bunu cok anormal buluyor biz beğendıkten sonra kıme ne ama değilmi::)

Adsız dedi ki...

Nice fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.

Adsız dedi ki...

açıkçası ben adresini öğrenmek isterim. senin çantan da baya bi güzelmiş yani. aa çakma diyen kişiliğe de güzel cevap vermişsin =)

NihaL dedi ki...

Çantayı aldığım adresi soruyorsanız eğer bakırköyden bir pasajdan almıştım:) yorumunuz için teşekkürler...

Adsız dedi ki...

selam çakma kahverengi çakma çanta istiyorum orijinali çok pahalı acaba yerini soyleyebilir msiiniz aslında turkiye de yasamıyorum tatıllerde gelebiliyorum egitimim nedeniyle... çok memnun olurum şimdiden tskler :)

NihaL dedi ki...

Selam orjinalleri gercekten cok pahalı o kadar parayı bır cantaya baglamak banada anlamsız gelıyor acıkcası :) Bakırköyde cumhuriyet meydanındakı pasajlarda ıstedıgın renk ve modelı bulabılırsın :) bırde incirlide bir yer var orayı bulman zor olur :) Bakırköy pazarında girişte hemen sag taraftada mevcut :) umarım yardımcı olabılmısımdır:).