7 Mayıs 2009 Perşembe

Ve Bugün


Selam bu sabah iş yerine gelir gelmez ilk bi maillerimi kontrol etmek ıstedım daha kahvaltı etmeden ve birde baktım kı ne goreyım blogumu aşk meleğinin yaptığı jestle izleyenler ve guzel yorumlar bırakanlar olmuş hepinize tek tek teşekkur ederım:))
Bugün için pek hareketlı bırgun oldugu söylenemez piyasa çok durgun ne olucak bu şekılde Türkiyemin hali :( gazete okuduğum bir habere cok uzuldum bir anne ikiz bebeklerıne 20tl lik bir mama alamadığı için market dönüşü ıkısını bırden evınde ölü buluyor ben her ne kadar anne olmasamda ki emınımkı anne ve anne adaylarının çok daha fazla uzulmuslerdır böyle bir habere...
Herkes oyunlarını Türkiyem üzerinde oynuyor bakalım ilerleyen günler bize kım bılır daha neler getırıcek, daha ne şehitler vericez, satılacak pek fazla bir yerimizde kalmadı elımızde kalanlarda elbet yeni seçimlere kadar elden cıkarılır. Seçimler geldıgı zamanda bır torba komur yardımı , beyaz eşya yardımı , emeklıye 3-5 lira zam faturalarda biraz ındırım olur ama seçim sonrası %100 zam gelır posta posta ve bızım ınsanlarımız bu olaylara kanıp devletını hiç dusunmeden bunlara heba eder... Oysakı onca işsiz insana evlatlarını,eşlerini bu ülke uğruna şehit eden annelere ,eşlere yazık değilmi ama devlet büyükleri denen insanların çocukları askerlık yapmıyor nede olsa yada hatalı oldukları bır olay varsa hemen kendılerını aklayabılıyorlar.. Küçük bir örnek vermek gerekırse canice öldürülen Münevverin o kadar delil olmasına rağmen herşey görmezden getirilip hepsinin üstü örtülür, delillerin hepsi yokmuş gibi gösterilir ve bunu yapan ınsan hala ortalıklarda olmaz... Bunun gibi bir çok örneği var tek tek anlatmaya kalkarsak eğer buna ne klavye dayanır nede başka birşey...
Bugün küçük bir tansaş ziyaretimiz olduu vee ben 3 adet kupa aldım biri bana :) biri Tuğçe'ye biride Emel'e(aşk meleğine:) 1 tane eksık oldu ama zaman la tamamlarız:))
yaa birde birşeyi daha paylaşmak istiyorumm bir tane resim var elimde vee ben ileride birgün bir çocuk sahibi olucaksam benim şirinem böyle olmalıı:)))

4 yorum:

Aşk Meleği dedi ki...

güzel mi güzel kupa için çok teşekkür ederim şekerim...

NihaL dedi ki...

Rica ederim çok daha iyilerinii almak isterdim ama maalum kriz beni bu sene fena etkiledi bebişim:)))

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

bizde bu görmedim,duymadım,bilmiyorum olayı devam ettiği sürece daha çokkk münevver'lere yazık olur...

NihaL dedi ki...

Maalesef ama herkes 3 maymunu oynamaya mecbur edılıyor kimileri
de bunu istediği için yapıyor ama elımızden gelen birşey olsa keşke...